Az iskolánk múltja és jelene

A bátorkeszi Magán Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskola 2001-ben jött létre, mikor négyéves kereskedelmi akadémia, kozmetika, valamint a hároméves autószerelő, cukrász, fodrász és pincér-szakács szakokra vettünk fel diákokat. A tanulmányi kínálat attól kezdve folyamatosan igazodott a kor elvárásaihoz, így jelenleg a vendéglátóipar és idegenforgalom (hotelakadémia: 5 éves, érettségivel végződő képzés) és a vendéglátó, cukrász, fodrász és autószerelő szakokon (3 éves, mesterlevéllel végződő képzés) folytatnak tanulmányokat a diákjaink. A szakvizsga letétele után lehetőség van két éves érettségivel végződő felépítményi tagozaton folytatni a tanulást gépész, közétkeztetés illetve hajkozmetika szakon.

Iskolánkat az igényességre, minőségre, eredményességre való törekvés jellemzi. Az oktatás magyar nyelven, családias légkörben, kulturált környezetben folyik, s a diákok tandíjmentességet élveznek.

A tanulmányt színesítik különféle akkreditált tanfolyamok, amelyeken való részvételre minden diákunknak és külső jelentkezőnek lehetősége van. Évek óta a legsikeresebb tanfolyamok közé tartoznak a barista, bartender, szomeliér, hegesztő, fodrász és szépségápolási képzések.

Diákjaink méltó módon képviselik az iskolánkat, s bízunk benne, hogy az élet nagy kihívásai sem fognak ki majd rajtuk. A nálunk eltöltött idő alatt pozitív hozzáállást, odaadást mutatnak. Nemcsak maguknak szereznek elismerést, nemcsak szüleiknek okoznak büszkeséget, de egyben az iskola hírnevét is öregbítik.